TarievenWilt u De Papillon graag zien of horen op uw evenement? Dat kan!  Prijs op aanvraag. Neem gerust contact op dan maak ik een prijs op maat.            

Voor boekingen van meerdere dagen of een reeks van meerdere boekingen tegelijk kan ik een prijs op maat maken. Ik pas mijn tarieven aan, afhankelijk van de duur of hoeveelheid boekingen.

Eventuele gastartiesten komen tegen meerprijs. De kosten hiervoor zijn in overleg en afhankelijk van uw wensen en de tarieven van de artiesten in kwestie.

Alle prijzen zijn exclusief kilometervergoeding en BTW (6%).

Kilometervergoeding: € 0,35 per gereden kilometer vice versa, berekend vanaf postcode 5845 HH via ANWB Routeplanner,

NB: Bij annulering  ben ik genoodzaakt om kosten in rekening te brengen, te weten 50% van het factuurbedrag. Bij 4 weken tot en met de evenementendatum wordt dit 100% van het factuurbedrag.

NB: Het is handig wanneer u De Papillon wilt boeken, om rekening te houden met genoeg ruimte op uw locatie, gezien het formaat van de woonwagen (8 meter lang en 2,60 breed). 


Minimale afname van een dagdeel (4 draaiuren dus) is zeer wenselijk.                                                                                     Voor regionale evenementen (binnen een straal van 25 kilometer) maken wij graag een uitzondering wat betreft de kilometervergoeding. Papillon Entertainment zet zich graag in voor kunst, cultuur en kleur om en nabij haar "thuisbasis".

Heeft u aangepaste wensen of ideeën, neem dan vooral even persoonlijk contact op.  In overleg kan er een heleboel.                                                         

Met Papillon Entertainment bent u verzekerd van een unieke aanblik. De Papillon is  een sfeervolle vrolijke  "eyecatcher" die gegarandeerd veel bekijks trekt!Voor boekingen of nadere informatie kunt u gebruik maken van het  Contact formulier.

Voor decor-opdrachten (fotoshoots, reclamedoeleinden etc. ) maken wij graag aangepaste prijsafspraken. Ook voor non-profit organisaties of werving voor goede doelen kunnen wij in onderling overleg een aangepast tarief rekenen. Voel u vrij hierover informatie aan te vragen via ons  Contact formulier.Graag tot ziens!